tisdag, september 27, 2011

great tuesday

förövrigt har jag haft mig en riktigt gemytlig tisdag!
besökte kevin och hans mamma på dagen. fick bevittna den lilles första ordentliga mjölk-sup. stackars liten har såna allergier och inget har riktigt dugit. förutom mammas mjölken då förstås. maria has magic fingers och lillkillen drack den nya formulan som om det vore guld :)

på sena eftermiddagen fick jag sedermera celebert besök i form av världens bästa gudson. vi åt och lekte en stund hemma innan vi spatserade ner längs med biblioteksgatan till just biblioteket. wow så många böcker! sen utforskade vi biblioteksparken, men där hade någon vandaliserat gunghästen så där fanns inte mycket att göra. vi traskade istället iväg upp mot stadshusets lekpark och hoppade runt där lite. sen tittade vi på fontänen. och gick ett ärevarv kring kyrkan. sen styrde vi stegen mot tågparken, alltså setterbergsparken. efter en stunds lek där blev gossen upphämtad av sin far.

nu sitter jag röd om kinderna med duntofflorna på fötterna och vilar ryggen. funderar på att gå och sova riktigt snart, så imorgon först får ni se bilder!
what have you done today?!