onsdag, september 21, 2011

everything changes

ett samtal senare och min fantasi om att inte gå utanför dörren annat än med hunden idag, gick upp i rök. fast jag gråter inte krokodiltårar för det! jag fick ju se den gulligaste av gulliga en stund.

innan jag flög nerför trapporna slängde jag snabbt på mig något i klädväg, men tyckte själv att jag för en gångs skull lyckades riktigt bra. iaf om man tänker på att det inte fanns tid över för några extra funderingar eller klädbyten. och eftersom jag sen bara drog av mig allt när jag kom hem igen utan att ta en bild som en sann modebloggare hade gjort (innan hon ens gick ut genom dörren for starters!) får ni bara tro mig när jag säger att det var snyggt.
men jag kan vara snäll och beskriva lite. och så ska vi se om söta tiia på jobbet kan ge a statement, hon såg mig nämligen.
jag hade:
mina favvostövlar, fortfarande det enda par stövlar jag äger. dom röda alltså.
mörka jeansleggings.
grå tunn kofta.
marinblå poncho.
grå snood.
grått headband med rosett över gårdagens fiskbensfläta.

försökte mig på en polyvore-bild, men hittade ingen poncho som ens kom i närheten av hur min ser ut och den finns inte längre på h&m's hemsida, så kunde inte sno den därifrån heller. så jag gav upp. och låter er använda er fantasi istället. men visst, håll med, det låter ursnyggt, eller hur?! ;)